18 februarie 2011

Pantofi Dkode la Miniprix - de piele, ieftini si extravaganti !

Nu stiu daca iubiti Irregular Choice. Eu stiu ca da. As purta in proportie de vreo 80%  modelele lor. Faptul ca n-am nici o pereche nu ma impiedica a visa uitandu-ma pe site-ul lor.

Am inceput prin a vorbi despre Irregular Choice pentru ca incaltamintea Dkode nu este prea departe, cel putin in ultimul sezon. Aruncati un ochi aici, veti vedea despre ce vorbesc.

Iar vestea buna la sfarsit!

Am fost aseara in Miniprix Militari si da, au adus din nou la incaltaminte perechi de pantofi, ghetute si sandale Dkode. Am mai vazut la ei marca aceasta, dar mai putine modele si de obicei cele cu linie mai clasica.
Aseara, surprinzator, am vazut cel putin 12-13-14 (?!) perechi, modele diferite. Botinute cu toc jos, pantofi cu toc mediu, sandale cu talpa joasa sau cu toc.. Modelelor din Miniprix nu le-am gasit si poze pe site (din pacate!) , asa ca am ales cateva fotografii cu modele asemanatoare pentru ca, in caz ca nu sunteti deja fane Dkode, sa va faceti o idee despre cam cum arata pantofiorii de care vorbesc.

Sunt facuti din piele naturala (cateva modele aveau si insertii textile), talpile - din cate mi-am dat seama - sunt din cauciuc, iar preturile variau: 68, 89 lei (toate perechile la care m-am uitat erau sub 1 milion). la fel si masurile, si mai mari si mai mici, depinde de model.

Nu stiu daca se gasesc si in celelalte magazine Miniprix (banuiesc ca da, cred ca aduc aceeasi marfa in toate, dar cine stie... Eu il prefer pe cel din Militari nu numai ca e cel mai aproape, ci si pentru ca e destul de izolat si marfa - ma refer la modelele faine - nu se epuizeaza la fel de repede ca la cel din Romana).

Daca va doriti niste shuzi care sa iasa in evidenta si sa "tipe" din picioarele voastre, si calitativi la un pret foarte bun (puteti vedea aici cam care sunt preturile la Dkode, inclusiv modelele reduse nu scad sub 47 de lire, in timp ce la Miniprix  ii gasiti la maxim 90 de lei = 18 lire) atunci dati o fuga la Miniprix pana nu se vand.


Sa nu ma intrebati insa ce mi-am luat ! Raspunsul dureros e nimic,nicio pereche, nici unul dintre cele 5 modele intre care nu m-as fi putut hotari si pe care le-as lua acasa pe toate!
Pacat ca bugetul e limitat (mare mare ooff)  si (pacat ca) inca am pantofi in stare buna, unii aproape noi, de purtat anul asta. E greul, e greu sa lasi in urma ta in magazin pantofii astia....

Daca va luati vreo pereche, sa-mi povestiti :) ....







(Precizez inca o data ca nu acestea sunt modelele din magazin, nu le-am gasit pozele pe site. Aici sunt cateva poze exemplificatoare pentru stilul lor.)


8 comentarii:

  1. Sunt si preferatii mei dintre modelele de mai sus, Andreea! :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am fost astazi .... sunt superbi, tocmai dadeam cautare dupa ei, cand am dat de blog. Din pacate nici eu nu mi-am luat nicio pereche, deoarece toate erau marimi mici, pana in 38, iar eu port 40 :(. pantofii verzi mi-au placut la nebunie.
    Trebuie sa mergeti sa-i vedeti/probati/cumparati

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim, de acord!
    Poate mai aduc in colectia de primavara si alte numere si gasesti perechea potrivita, parca in fiecare zi de joi se baga marfa noua in magazine (cel putin asa era cu ceva vreme in urma). Si abia incep sa aduca pantofiori, balerini, sandale, asa ca sper sa-ti gasesti ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am de la Dkode, din Miniprix, sandale(50 ron),pantofi(45 ron,cumparati ieri cu 50%reducere)si cizme(50 ron).Mai am o pereche de ghetute luate din alta parte tot pe bani putini.Si cate modele,mult mai frumoase ca cele cumparate de mine am vazut,dar erau nr,37 sau 38 si eu port 36.Traiasca Miniprix-ul!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim, sa le porti cu placere!
    Intr-adevar, la Miniprix aduc des produse faine si la preturi mai accesibile, si eu rar, foarte rar,am iesit dintr-un Miniprix fara sa fi cumparat nimic :)
    Cu numerele mici e intr-adevar mai dificil, am observat ca au mai putine produse decat cele 38, 39..

    RăspundețiȘtergere
  6. Ieir mi-am luat si eu si azi cautand de firma asta am descoperit blogul tau :)

    RăspundețiȘtergere