28 iunie 2011

Turquoise me, baby!

Azi am gasit cea mai faina nuanta de turquoise intr-o sticluta de oja. De fapt, in urma cu o saptamana, dar pretul mi s-a parut cam piperat pentru o simpla oja si atunci am renuntat la ideea de a o cumpara. Azi am trecut pe langa standul unde o zarisem, era tot acolo, am mers mai departe, si...m-am intors. Si da, am cumparat-o.


Este vorba despre lacul de unghii Axelle, nr. 124.



Culoarea pe care o vedeti in fotografii nu este tocmai cea originala, ci rezultata dupa ce am amestecat putina oja alba din setul de french manicure de la S-he. Imi doream un aspect laptos, "gros", difuz, si culorea putin mai deschisa decat era, si asta e ceea ce a rezultat in urma combinarii cu oja alba.



Despre Axelle nu mai auzisem pana acum, am cautat pe Google si se pare ca ar fi o marca profesionala (?!), dar eu una n-am mai folosit vreo oja de la ei.

La prima aplicare a lasat niste dungi inestetice, dar nu stiu daca e de vina consistenta ojei sau nu se amestecase omogen oja alba in sticluta -fiind abia cumparata, era plina si mi-a fost incomod sa amestec ojele, au curs pe dinafara, dar mi-a fost lene sa fac alte manevre mai complexe ca a cauta un recipient gol.
Oricum, al doilea strat de oja a acoperit uniform, fara sa mai lase dungi.

Pretul? 15 lei. Pentru o marca de care nu mai auzisem vreodata, vanduta la gramada cu Golden Rose si alte "no name"-uri, mi s-a parut cam mult, dar cautand pe net am vazut ca aceasta gama se vinde si in farmacii la 12 lei/buc. (Eu am cumparat-o din magazinul SIR din zona Lujerului.)

Cat despre rezistenta lacului...sa vedem, voi face un update la sfarsitul saptamanii dupa ce voi vedea cum se comporta.



3 comentarii: