11 iulie 2011

High Beam (Benefit) vs. Radiant Highligher (The Body Shop)

De prin iarna de cand am achizitionat paleta Celebutante de la Benefit, m-am indragostit de textura si efectul iluminatorului High Beam, mult laudat in blogosfera.

De cand varianta travell size in care a venit cu paleta dadea semne de injumatatire, m-am tot gandit daca sa mi-l cumpar full size.
Singurul, dar marele, inconvenient era pretul  - 130 de lei in Sephora, care mi se parea mult prea mare pentru un produs pe care eu una il folosesc doar pe pometi. Efectul e remarcabil, intr-adevar, dar totusi luna de luna s-au ivit cheltuieli mai importante, mai justificate si mai realiste, si am tot amanat cumpararea lui. Intre timp am cautat variante mai ieftine, dintre care cea mai convenabila parea a fi iluminatorul Bare It All de la Revlon, dar in magazinele online gaseam numai nuanta inchisa, departe de rozul perlat si discret al High Beam-ului.

Azi ma bucur ca nu m-am grabit sa-l cumpar.
"Plimbandu-ma" pe net, in cautare de cu totul altceva (respectiv un lip stain coral :D ), am ajuns pe site-ul The Body Shop, unde am vazut printre produse si un iluminator crema.
M-am gandit si razgandit de cateva ori daca ma tenteaza sau nu, pana m-am mobilizat si am plecat la cel mai apropiat magazin The Body Shop pentru a-l testa.
Si-am venit cu el acasa !

The Body Shop Radiant Highligher
Cantitate: 12 ml (0.84 fl oz).
Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Comparat cu High Beam, rezultatele ar fi cam asa:

Asemanari:

  • textura cremoasa;
  • particulele mici si foarte discrete care lasa pielea cu accente de sidef;
  • rezistenta (dupa ce am testa in magazin iluminatorul de la The Body Shop, m-am sters cu servetel si dupa cca. 3 ore si doua spalari pe maini cu sapun, inca era vizibil).
Deosebiri:

  • cantitatea - daca Radiant Highligher are 25 ml (0.84 fl.oz), High Beam in varianta full size are, conform site-ului BenefitCosmetics, 13 ml (0.45 fl oz) - avantaj The Body Shop ! (e nevoie de o cantitate mica si, daca il folositi ca mine doar pe pometi, va ajunge multa vreme)
  • pretul - High Beam este 130 de lei la Sephora vs. 49 de lei  Radiant Highligher - avantaj The Body Shop!
  • nuanta - dupa cum se vede in foto, High Beam este un roz mai puternic decat iluminatorul de la The Body Shop, care e un roz putin mai deschis, mai stins, batand putin in nuanta pielii. Totusi, odata ce sunt bine intinse pe piele, nuantele celor doua se confunda (foto 5).
  • vascozitatea - High Beam pare a avea o textura de crema mai groasa, spre deosebire de  iluminatorul de la The Body care pare putin mai lichid. Trebuie spus insa ca recipientul in care a venit High Beam a fost deschis in urma cu cca. 5 luni (celalalt, de nici 24 de ore), si folosit des, asa ca diferenta dintre texturi ar putea fi pusa si pe seama aerului care a mai uscat produsul.
Ce-ar mai fi de spus? Ma bucur ca am gasit produsul asta si ca m-am hotarat sa ma duc sa-l testez in magazin, la prima impresie sunt incantata peste masura de textura si felul in care a rezistat, si cu siguranta o sa-l folosesc toata vara. 
Il recomand? Poate ma grabesc, dar, subliniez, la prima vedere pare o alternativa mult mai profitabila la High Beam, textura,rezistenta, nuanta si efectul pe care il au par a fi 90-95% identice, doar ca primiti cantitate aproape dubla de produs la ....37,6 % din pretul High Beam-ului :))
L-as mai cumpara? Hehee, pana sa termin 25 de ml de produs mai e destul...







Il puteti comanda si online daca nu aveti un magazin The Body Shop in orasul vostru.
Mai trebuie spus ca , desi pe site nu apare, in magazin am mai vazut si varianta de iluminator in nuanta de bronz, tocmai buna pentru sezon.
E primul produs pe care il folosesc de la The Body Shop, si sunt incantata. Ati mai folosit produse de la ei? Ce parere v-au facut?

Enjoy!

7 comentarii:

  1. e bine de stiut:D..caci si eu ador high beamul

    RăspundețiȘtergere
  2. Daa,Pixie, arata grozav si de cand il am, a intrat in rutina de machiaj ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Un al dupe de la Benefit muuuult mai avantajos ca cel de la TBS este Mememe Moonbeam. Se gaseste mai greu intr-adevar dar este identic :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult pentru sugestie, Monique, si imi cer scuze pentru intarzierea cu care raspund.
    Am citit pe diverse bloguri despre cosmeticele Mememe, dar pana acum n-am avut ocazia sa testez vreun produs. Daca spui ca iluminatorul este identica, merita sa fac efortul sa-l caut ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Link exchange is nothing else however it is simply placing the
    other person's website link on your page at suitable place and other person will also do similar in favor of you.

    my web-site :: new cellulite treatment

    RăspundețiȘtergere