4 februarie 2011

Update Ulei de par Blossy de la Kallos si experimente cu vopsirea parului - The goal: Ash Blonde.

La 2 luni dupa "experimentele" cu final mai mult sau mai putin fericit, dupa vopsiri succesive, experimentat vopseluri pana am descoperit gama de blond de la Palette (Intensive Color Cream), dupa folosirea cu regularitate a samponului Silver Reflex si a uleiului Blossy, m-am ales cu....


  • o nuanta de blond destul de apropiata de ceea ce-mi doream, insa, din pacate, inca neuniforma;
  • parul ceva mai uscat de la tratamentele chimice, dar in stare acceptabila gratie mastii de par cu placenta, mastii cu ulei de ricin, si balsamurilor de par;
  • concluzia ca, in ciuda multor pareri negative citite pe forumuri, bloguri, etc, se poate obtine si acasa blondul arctic, rece, dar cu rabdare (LATER EDIT: si pe parul natural, nevopsit in prealabil, cum am povestit si in postarea trecuta eu m-am tuns drastic renuntand la parul - foarte lung - pe care il aveam, dar care fusese vopsit in anii trecuti in nuante inchise). 
Asa arata parul meu acum..







Acum astept doar sa creasca, si sa se uniformizeze nuanta (in realitate diferentele de culoare sunt mai vizibile ca in foto). De vopsit, voi incepe sa vopsesc doar radacinile la 4-6 radacini, ca sa protejez pe cat posibil firul.

Sunt curioasa cum va mai arata peste alte 2 luni...

Enjoy!


5 comentarii:

  1. nuanta e super.eu cred de vreo 10 ani ma vopsesc cu palette[a10,c10].tu ce nuanta folosesti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Modniza!
    Pana la Palette am folosit Loncolor Ultra nr.11 Gri reflex, apoi mi-am luat E20 (Blond foarte deschis) de la Palette, am vazut ca asta contine si decolorant, iar oxidantul cu care vine, de 9%, l-am inlocuit cu oxidant de 12% de la Kallos.
    Insa oricum dupa vopsire ies cu parul galben-pui spre portocaliu, si am observat ca da rezultate bune pe termen lung - cel putin la mine - samponarea cu Silver Reflex imediat dupa ce clatesc parul de vopsea.
    Si folosesc samponul asta o data la 2-3 spalari, nu mereu ca mi-am agresat indeajuns parul, dar si asa isi face treaba excelent, "stinge" tentele portocalii.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. mersi mult.o sa iau si eu silver asta,o sa-l inerc.pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu multa placere, sper sa fii multumita si sa aiba efectul scontat!

    RăspundețiȘtergere